Wednesday, August 12, 2009

A Gift for my Followers...

Untuk para pengikut setiaku sekalian...sila angkut hadiah tak seberapa ini ke blog masing2 yer tanda terima kasih dan tanda kasih sayang dayang pada anda semua yg sentiasa mengikut ke mana jua dayang berada. Thank You so much!.....oh ya,..bg yang belum sign in tapi teringin nak hadiah ni gak, kenalah jd member dulu yer...heheh.

4 comments:

Eyna's said...

Rajin dayang bagi buah tangan kat kengkawan...

Kekadang segan nak amik...sbb dah lama sekadar jd silent reader je...

dayang_jack said...

eyna : ambik jer..jgn malu2..dyg pun slalu gak ronda2 umh org tp susah nk tinggalkan jejak disebabkan masalah server. ambik tau.. :)

Watierman said...

Salam Dayang...akak pun segan jugak...tapi dah Dayang kata macam tu pada Eyna...akak ambik yer...TQ

dayang_jack said...

K.Watie : tq kak krn sudi ambik hadiah yg x seberapa ini...lebiuu!