Thursday, June 04, 2009

Daging Kicap

Salam semua...alahai...hari ni terlewat sikit nk meng'update' blog gara2 busy dgn hal2 yang x dapat dielakkan. Aktiviti menjahit pulak terpaksa dihentikan buat seketika sebab vitamin R dh habis...heheh..eh, xdelah...nak releks sekejap. Nanti sambung balik. Lagipun minggu ni banyak hal terutama hal keluarga yang hendak dibereskan. Wahai puan Lina_pg, jika ada kesempatan nanti dayang akan tayang gambar2 tu kat sini yer,..tungguuu....

Hari ni masak daging kicap n sayur campur jer. Tu pun masak lambat sikit. Pagi tadi dah beli nasi lemak. Jadi, kenyang tu sampai ke tengahari. Dah lama gak rasanya x makan daging. Jadi, leh krn semangat dan kerajinan tu dah ada, maka, dayang masaklah dengan seadanya. Resepinya ade kat Sini.

2 comments:

blogresipi said...

Ramainye orang masak daging hari ni... bestnye la hai...

dayang_jack said...

to blogresepi...jemput makan yer...hehe. tq krn sudi tinggalkan jejak.