Friday, September 04, 2009

Sotong Sumbat ala Madras

Salam...
Sejak 2 hari berturut2 ni dayang x masuk n3 sebab nak rehat sekejap di samping melayan karenah laptop yang selalu 'buat lawak' ni. Entah di mana silapnya...mungkin ada masalah dalaman la kot...jap2 padam, jap2 padam...bengang gak...nak suruh hubby repair, dia ke'busy'an lak...malas nak kacau...sebab tu ler direhatkan kejap...

Terima kasihlah byk2 yer rakan2 semua sb sudi penuhkan chatbox tu...meriah sungguh sampai ada yg kerinduan....terharu dah ni...huhu....

Oklah...x dapat nak cerita panjang...takut 'terpadam' lagi laptop yang berpenyakit 'misteri' ni...dayang tayangkan menu2 sepanjang 2-3 hari ni....Selamat menjamu mata yer.....resepi2nya dyg akan update kemudian....


Inilah masakan ala2 Madras yg dayang suka. Dulu pernah tengok resepi ni kat majalah tapi dah x ingat majalah mana. Resepinya main ingat2 gitu je tapi still ada tambahan sendiri dari segi bahan2nya...biasalah..nak ikut selera ni mmg satu kewajipan..kalau tak..alamat masuk dalam tong sampahlah jawabnya....apa2pun sotong sumbat ni mmg sedap!


2 comments:

angie said...

Salam Dayang,
Sotong Sumbat ala Madras ni nampaknya sedap! Na cuba masak, tapi X ada resipe?
Terima kasih

dayang_jack said...

Salam angie, trm ksh krn sudi singgah. Nanti dyg update resepinya yer. tq