Tuesday, September 08, 2009

Pau Inti Kelapa

Alhamdulillah dapat gak masuk n3 lagi malam ni walaupun agak tergesa2 sikit..hihik...bukan apa, sebenarnya, nak tengok movie jap lagi...adalah...cerita seram..x nak miss cerita2 mcm ni...huhu. Oklah, hari ni dyg betul2 pilu dan terharu sb ada dlm kalangan kita ni dah meluahkan perasaan sedih dan kurang puas hati disebabkan dyg nak 'pause' skjp dr aktviti berblogging. Ada yg hantar emel, ada gak yang hantar sms tapi dayang x sempat nak reply...jangan marah yer....huhu...bertenang! bertenang!....mungkin dyg x explain 'sebab2'nya...

Sebenarnya, dayang nk tumpukan perhatian pd kerja2 rumah 'di alam nyata' tu. buat sementara waktu ni...banyak benda nak kena uruskan. Contohnya, nak mengecat dinding sikit...lagipun dyg mmg suka bab2 mengecat ni...tapi dinding kat dlm rumah je lah...hehe. Sebab tu lah dyg nak stop kejap 'memblogging' ni. Anyhow, jika free, dayang akan update blog ni...don't worry, be happy!!!..

Oklah, menu yg sedang berposing ni adalah menu berbuka tadi. Sebenarnya, dyg buat dua inti, satu inti kelapa dan satu lagi inti kari ayam sikit tapi yang ni jelah sempat diambik gambarnya.

Siapa2 nak join, meh lah...bawak tupperware sekali tau...hehe.

2 comments:

ain said...

akak dtg bawak tupperware ni...ada lg ke pau tuuu???

psst...rajinnya cat umah, akak mmg tak rajin nak buat..cat sekejap je dh surrender!!hampehh!!!

dayang_jack said...

k.ain...hehe, meh la dyg sedekahkan akak 6 bijik pau, cukup ke tu?? heheh. nak wat cam mana kak, dh hobi bab2 mengecat ni..huhu