Sunday, September 06, 2009

Burger Ayam

Salam...
Alhamdulillah, dapat gak tayang n3 lagi walaupun laptopku ini x serik2 nak buat lawak. Ada yang suggest suruh beli yg baru...amboiii, banyak cantik muka aku ni!!..ekeke...bukannya x nak beli, benda alah ni baru je berusia 3 tahun, masih cantik lagi ni...sayang lak nk tukar baru...penyakitnya taklah kritikal sangat, cuma perlu diservis je tu. Macam kereta gak, kena servis mcm2. Biasalah tu, kalau x buat ragam, alamat bankruptlah kedai servis kereta atau kedai servis komputer, betul tak??? Macam tu gak aircon dsbnya...wah, banyak betul example nya....apa2pun, selagi boleh digunakan, selagi tu lah dyg akan update blog ni. In case, tetiba je dyg senyap tanpa notis, mmg ada yg x kena la tu dgn benda alah ni...jadi, jangan ada yg kerinduan berendam air mata lak nanti ek...huhu

Oklah, menu yg tengah berposing ni ialah menu bersahur malam tadi. Barulah dapat tayang ni. Anak dan hubby memang payah sikit nak makan nasi time sahur, jadi, dayang buatlah roti ayam patie ni utk dia orang. Memang sedap ayam patie ni...rasa ala2 nugget gitu. Beli yang brand 'Ayam Wira'. Memang mabeles!!!

2 comments:

ain said...

lappy akak ni pun nk kena service gak. sian dia...kepenatan gilos di kejekan tuan dier.hehe

psst...syoknya tengok burger dayang!!

dayang_jack said...

k.ain...ganas tuuu!..meh la anto servis...heheh...burger tu mmg sedap sesekali makan mmg best!