Monday, September 20, 2010

Dah tau punca sebenar

Alhamdulillah...dyg baru terbaca emel dari innity.net. Problem sebenarnya adalah datangnya dari pihak innity sendiri. Nak tau secara detail bolehlah jenguk di blog Kak Nor jap.  Tak pasal2 site ni jadi mangsa. Bukan setakat tu jer, byk lagi site yg ada tag innity (termasuklah myresipi.com) kena nasib yg sama. Pihak innity pun dah ckp, suruh remove dulu tag tu...mmg dah remove dah sejak site ni kena abused tadi...hwaaaaa!...dan problem ni akan settle within 48 hrs. Kalau mcm tu, legalah sket walaupun msh dlm keadaan trauma. Tak pasal2 semua kerja rumah tergendala disebabkan masalah ni. Thanks to kak Nor kerana bersusah payah call dyg dari pagi tadi tak dpt2 sehinggalah ke petang tadi semata2 utk memberitahu ttg kejadian yg tidak diingini ni.

Kpd pengunjung2 semua...tak usah risau dan was-was utk bertandang ke sini lagi. InsyaAllah, tak ada apa2 yg akan berlaku. Semua link yg ada kaitan dgn innity pun dah tak ada dan takkan ada dah lepas ni....terima kasih sekali lagi atas keprihatinan sahabat2 dan rakan2 blogger semua.

6 comments:

izahdaut said...

ooo....dah tau lega skit kan kak dayang... mcm huruhara jugak la bila kena virus kan...sat gi nak gi umah kak nor plak nak bace apsal nyee

K.Nor said...

hehe... lega nooo.. hihihi tak kuasa dah nak letak link2 resipi dayang yg dah di delete tu.. tak per ek..

dayang_jack said...

@izahdaut

mmg stress akak ari ni dek oii..semua keje kat umh pun jd huru hara...mana taknya, semangat berkobar2 dh ni nk update blog tp tup2 gini jadinya..uhuk!

dayang_jack said...

@K.Nor

no hal punya...tp kalo rajin link ler balik...terfikir gak nak sumbat semua resepi yg ade ni ke tumbler...hehe.

..::..ein..::.. said...

salam kak...try check lg link innity dlm coding blog...sbb blog ein still detect malware kat sini

dayang_jack said...

salam ein...

thanks. site ni dah clean. cume ambik ms sket nk pulih.