Tuesday, April 06, 2010

Salam Rindu!!!

Salam rindu buat pengunjung semua.....

Alahai...sedihnya tak dapat nak mengadap komputer sejak bbrp hari ni. Agak lama gak tu kan....banyak perkara dah ketinggalan....bukan disengajakan atau bukan tak nak berblogging dah...tapi sebenarnya selepas published last n3 hari tu, DJ terus balik kampung sebab ada emergency (Alhamdulillah...sekarang dah settled). Bila ada kecemasan mcm ni, terus tak ingat dah ttg rumah yg satu ni. Dah settled masalah, datang pulak masalah lain. Tuan rumah jatuh sakit pulak dah. Demam, batuk2 dsbnya. 7 hari berturut2 tak berselera  nak menjamah makanan. Tapi masak tetap masak utk anak2. Sekarang dah ok sket, bolehlah makan2 walaupun makanan yg dijamah mcm semacam jer rasanya...huhu...maklumlah, masa ni masih ada flue dan batuk2..kurang deria rasa dan bau...tu jer lah perkembangan DJ buat masa ni.

Rakan2 dan pengunjung setiaku,....terima kasih byk2 kerana sudi bertandang ke sini dan sudi tinggalkan jejak walaupun tuan rumah menyepi seketika. Kunjungan kalian sgt2 aku hargai. InsyaAllah, kesemua mesej dan komen anda akan dibalas secepat yg mungkin.

O ya, hari ni tuan rumah tukar background baru. Kali ni try Elegia's Background Garden ....just Nice!!!... Nak tukar selera katakan...tapi yg ini masih dlm percubaan. Mungkin akan diubahsuai lagi nanti...hehe. Kalau ada entri2 yg warna 'font'nya kurang jelas atau tak dpt dibaca, sila bagi tau tuan rumah yer.

Ok, setakat ini jer lah dulu yer. N3 masak2 akan menyusul sedikit masa lagi. Terima kasih sekali lagi kerana sudi singgah.

8 comments:

Eliza said...

welcome back. take good care urself, dearie..

MeknaBlog said...

Welcome back...Moga cepat sembuh n cpt2 kuaqkan n3 masak2...take care.Nice la cat baru..i like

Watierman, rmanbkr said...

Welcome Back Dik DJ...moga sihat..dan rajin2 makan ubat...midah2an akan kembali bersiaran sebagai kebiasaannya...rindu Akak pada Adik...muaaah!

maz said...

salam kak...ptut la snyi je..kak blik kmpung ye..smoga kak cpat2 smbuh..take care ye..

dayang_jack said...

>> Kak Eliza

thanks kak...miss u...

dayang_jack said...

>> MeknaBlog

trm ksh krn sudi mendoakan supaya kte cpt sembuh...Alhamdulillah, skrg ni dah ok sket...boleh ler masak2...hehe...tq2

dayang_jack said...

>> Kak Watierman

trm ksh byk2 kak...dyg pun rindu kat akak gak tau...smoga akak pun sihat dan ceria selalu...mmmuaahhh!

dayang_jack said...

>> Maz

w'salam...tq maz krn sudi singgah...miss u...