Sunday, February 06, 2011

Sandwich Telur


Hari ni buat sandwich telur byk2. Lebih kurang sebuku roti. Boleh dimakan time bekfes atau bila2 jer. Memang laku kalau kat rumah ni lah terutamanya anak2. Berbaloi buat byk2 kan...hehe. 

bahan-bahan :

  • roti sandwich
  • telur rebus
  • mayonis
  • lada sulah
  • butter
  • sedikit garam
  • chicken meatloaf
  • daun salad



Untuk dinner lak rasanya tak masak dah. Lagipun lauk daging salai tengahari td msh ada lagi. tengoklah malam ni kalau rasa nk mkn, DJ mkn. Anak2 plak tak nak makan nasik sb dah kenyang mkn sandwich, nugget dan meratah ikan celup tepung. Hubby plak on diet. Huhu...mood malas datang lagi daaa...

*** n3 kek kukus keju akan DJ update malam ni, InsyaAllah. Terima kasih kpd yg sudi memberikan komen serta mesej. DJ akan reply kemudian yer. TQ.

4 comments:

anymz said...

assalam DJ...
wah seronoknya dapat gak idea apa nak buat utk bekfes esok pagi.maklum bila dah cuti panjang ni agak liat nak buat sarapan yg berat2 kan?

Mas said...

sedapnya sandwish...
mas pun suka sarapan sandwish macam ni...

DJ Dayang said...

@anymz
w'salam...

tu ler kan, kdg2 penat gak nk fikir ape nk msk utk bekfes...hehe.
rp sandwic ni ler paling sesuai sb bdk2 suke...

DJ Dayang said...

@Mas

samalah kte ni mas. kalo ade sardin atau tuna pun best gak...hehe