Friday, December 18, 2009

Roti Daging Bersalut Telur ... lagi



Breakfast tadi buat lagi roti daging bersalut telur gara2 godaan menu roti Noorma kat umah sebelah nun...hihik. Thanks ya Noorma krn sudi mencuba resepi ni. Sedap kan...mmg sedap pun...kalau tak, takkan anak2 request suruh Noorma buat lagi...buat jangan tak buat....hehe.

Ok, sebenarnya inti roti ni adalah lebihan inti daging buat pizza 2 hari lepas. Lupa pulak nak tayang padahal dah snap gambar pun. Tak mengapalah, next time kita akan tayang pizza tu yer dgn resepi topping ayam blackpeppernya sekali. Yang kat bawah ni ialah topping daging. Belennya ada sikit lagi jadi kita gunakan inti tu utk buat roti daging pulak. Taklah membazir kan...Apa2pun memang Sedaaaappp!...Alhamdulillah, habis juga dimakan....




 Jika nak cuba resepi roti berdaging ni, bolehlah KLIK DI SINI. Kepada Lina_pg, semoga cepat2 sembuh ya, rindulah kat Lina. Makan ubat tau. Dah sihat nanti bolehlah memblogging semula yer. Take a good rest and happy holiday!....psst!...ada apa2 ker tu, Lina??...hehe

2 comments:

Muhamad Arif Bin Zaripin said...

salam maal hijrah...semoga perubahan yang lebih baik pada masa akan datang untuk tahun ini..

dayang_jack said...

to Muhammad Arif : tq krn sudi singgah dan Salam Maal Hijrah....