Tuesday, August 28, 2012

Salam Aidil Fitri...maaf terlewat...

Assalamualaikum dan salam aidil fitri buat pengunjung2 yg beragama Islam. Masih ber'mood' raya lagi ni kan....Dgn kesempatan ini, DJ ingin mengucapkan selamat hari raya aidil fitri. Mohon maaf zahir dan batin. Semoga bergembira hendaknya ye.   

Alahaiii...betapa lamanya tak menulis di sini ...pasti ada yg rindu2an tu kan...heheh. Terima kasihlah byk2 ye sudi menjengah ke sini biarpun tuannya selalu menghilangkan diri. Komen2 pun tak terbalas...banyak lagi tuu...adehh...bilalah dpt nk menjawabnya....harap2 jgn ada yg berkecil hati ye...bkn DJ xnk jawab, cuma masa je yg membatasi segala2nya...lbh2 lg time puasa hari tu sehinggalah selepas raya ni. Mmg x ada ruang utk DJ menulis apa2 entri. InsyaAllah...ada kesempatan nanti, DJ berkarya semula..mungkin pd masa terdekat ni lah.... Sabar ye... :)


Raya thn ni tak byk sgt buat kek lapis...ada lah dlm 5-6 mcm gitu..tu pun separuh2 dan suku2 jer...ada yg lebihan dari tempahan kek yg DJ buat ari tu. Alhamdulillah...bisnes kecil2an jer...baru jer start terima tempahan 3 bulan yg lepas. Itupun penat juga buat kek x ada pembantu. Apa2pun, syukurlah sb semua tempahan kek raya siap sebelum hari raya (terima kasih kpd yg sudi menempah kek daripada DJ)... Jadi, kalau ada sesiapa yg berminat nk menempah kek lapis utk hari2 biasa, open house atau bila2 masa jer, boleh lah hubungi DJ di FB yer (dalam Malaysia sahaja). Walaubagaimanapun, resepi kek2 lapis tetap DJ kongsikan di sini sekiranya ada kesempatan nanti.

hmm...apa lagi nk cakap eh?..rasa2 tu je la kot buat masa ni...skdr nk preheat dulu DapurKu SaYang ni. Nak tayang gambar beraya mmg x ada lah...gambar famili pun x sempat nk ambik tahun ni...terukss sungguh.
Mcm x ada semangat pulak tahun ni...maybe terlalu rindukan keluarga d kampung halaman kot...yelah tuu...hahaha....

Oklah...jumpa lagi pd entri yg baru nanti ye. Salam Saaaayang buat semua pembaca!... :)

10 comments:

Liza said...

saam lebaran buat Dayang n family jugak,...cantik kek lapis tu, rajin Dayang melapis ye...

Amie said...

Salam aidilfitri DJ... lepas ni rajin2lah melapis lagi erk...suka nak belajar dari sini!

Nana said...

terliurnya tgok kek lapis tu....

fazian.batrisyia said...

Selamat hari raya...Kek lapis sarawak memang mendapat tempat skrg ni....mlm td pun makan lagi kek lapis

Norzie hany said...

Selamat hari raya DJ.

kak ina kl said...

salam lebaran dayang..aduhai mengancamnya kek lapis kamu..akak belum ada mood lagi nak melapis

Mas said...

Selamat hari raya kak dayanggg...
cantikk kek2 lapis tu..

Kakwan (K1) - citarasawan said...

Salam Lembaran DJ,, tahun ni Kak Wan byk mencuba resipi2 kek lapis dj yg sedap dn ekonomi terima kasih byk2 dan izinkan K1 berkongsi diblog citarasawan yer..

manja209 said...

salam kenal..
suke tgok blog2 resepi masak2 ni..:)

ainsuhana said...

salam akak..boleh x buat entri pasal kek lapis yg corak petak2 tu...lawa la...cmne nak buat ye?