Wednesday, April 13, 2011

Temporarily away....


Assalamualaikum dan selamat sejahtera...

Sebaik shj entri ni keluar DJ sudah pun berada di awan biru....bukan bercuti2 M'sia atau honeymoon yer tapi mahu pulang ke kampung halaman atas sebab-sebab yg tidak dapat dielakkan. Jika ada kesempatan DJ akan bersiaran dari sana kot2 dpt buat liputan khas..InsyaAllah. Terima kasih pd yg sudi berkunjung ke sini. Buatlah mcm rumah sendiri yer, nak lepak, nak jamu mata, buatlah apa2 jer, tapi jangan gaduh2 tau...lepas tu kalau nak selongkar dapur tu pandai2lah kemas balik yer. Mem tak suka sepah2 ni...nanti pengsan!..hehe. Apa-apapun mem nak ucap terima kasih kpd yg telah sudi mencuba resepi2 yang ada di sini. Sepatutnya nak share satu lagi resepi eggless tetapi terpaksa ditangguhkan dulu niat ni sb masa tidak mengizinkan. 

Mohon rakan2 mendoakan kesejahteraan serta dipermudahkan segala urusan kami sekeluarga. Terima kasih. Jumpa lagi. 

Salam sayang dari Dayang Jack.

23 comments:

Nieda said...

Wah !Terbang tinggi nak balik kampung.

izahdaut said...

slmt dlm perjalanan...
cept2 update pulak

Nieza said...

semoga selamat pergi dan blk yer kak..:)

Mas said...

moga selamat pergi dan balik...
moga dipermudahkan segala urusan...

lina_pg said...

salam DJ,oic kena balik kampung ada emergency la tu..semoga dipermudahkan segala urusan..

ima said...

semoga dj sekeluarga selamat sampai ke kg...dan moga dipermudahkan segala urusan...

K.Nor said...

jgn lupa balik smula nanti ya.. semoga selamat semuanya.. amiinnn

Zaliedana said...

Assalam kak,moga selamat perjalanan pergi n balik ya..PSTT,KALO DA LIPUTAN JGN LUPA update yg eggless tuh ya,hihi..Owh ya kalo jumpa kak hasue kim Assalam utk dia ya..

Nazrah Bakery & Dunia Kuih said...

semoga selamat pergi dan balik...

Siti Indrawati said...

Assalam Kak DJ..Ct doakan semuanya baik dan segala urusan berjlan lancar,AMIN..

♥ Che NamNam ♥ said...

Semoga dipermudahkan segala urusan..:)

take care..!!

sweetazezah said...

salam..sis,smoga slamat pegi dan kembali..jgn lupe kalu dtg klia,roger lah kiter erk..leh kenal2..take care!

sya said...

kak dayang, cepat balik dan update blog ye...heheh...masakan kak dayang yg sy cuba sume sedap...skrg tak main dah tapau2 makanan...

Ummi said...

Waaaaaaaaaahhh balik kampung halaman ke...nak import masuk apa ke Semenanjung tu Dayang? hehehee..apapun moga selamat semuanya dan jgn lupa bawak balik ole2 tayang sini eh..hehe

CT Delima said...

Ohhh...terbang bersama Awan Dania ya Dayang... hihihi. K.ct doakan semoga selamat semuannya dan jaga diri selalu :)

Shasha Catering said...

Semoga dipermudahkan segala urusan. Selamat pergi dan selamat kembali.

Amiiin...

saza_haiza said...

Smoga cpt kembali & up date entry baru.Nice blog.D persilakan ambil award http://sazahaiza-resepi.blogspot.com/

Sal Saari said...

salam kenal, dtg sini intai resipi & jd followers..
Doa sy moga selamat segalanya...

MaDiHaA a.k.a Ratna said...

semoga selamat semuanya....
p/s: mohon izin c&p resepi super moist eggless choc cake.. saaaaaaaaaaangattt sedappp!! thanks ye..

sana said...

Nice blogg!! salam pada Sweden!!

Anonymous said...

mmm tak sabar nak tunggu resipi eggless tu...kak aida klang

Wattie said...

Assalamualaikum Dayang,
Bila kita dtg bawa kek gulung kasih, sayangnya Dayang takder pula, anyway tks for the recipe. Kita dtg ni nak follow sekali...

aZuMaya said...

selamat jalan dan selamat kembali ke tanah air.... tetiba nak nyanyi lagu negaraku ..heheheeee