Friday, May 07, 2010

First Trial


First time guna template ni....mmg mencabar sungguh!  baru 50% siap....belum complete lagi ni yer....ada satu lagi template yg dyg suka...tapi biar dululah......pakai dulu apa yg ada ni...lagipun tak serabut sgt kan....

Template ni tajuknya 'hanging'...no wonderlah masa renovate tadi tetiba hang plak blog ni ...huhu...nak menangis dah tu...oklah...nak sambung balik kerja lps ni. Kita minum duluuu!.....

Kepada rakan2 dan pengunjung blog ni...terima kasih atas kesabaran anda semua yer. Jangan serik utk datang ke sini lagi....tq.

psst!...mesti ada yg terkial2 nak carik petak komen kat entri ni kan...hihik. Klik jer kat sebelah 'comment' tu.


update :

Dah tukar template lain. Rasa2 dah ok lah ni kot...nampak gayanya tuan rumah ni mmg suka duduk dlm gelap...hehe...cobaaannn!...hehe

1 comments:

♥LOVE2COOK♥ said...

Akakkkkk! Very nice template! I loved the dark color...;)

Haishhh Love yang tak dpt time nak main2 ngan layouts karang...missed it, hihi. Internet still not good here...errrr! :(