Thursday, December 17, 2009

Hidangan Hari Ini

Sotong Sambal Kicap....sedap makan dgn nasi panas!

Tenggiri Goreng Cili Berempah

Sayur Kobis Karot Masak Lemak

Untuk minum petang pula, DJ buat lempeng ala2 pancake gitu.
Sekejap rasa lempeng, sekejap rasa pancake. Tak pakai telur.
Mudah dan sedaapp!!!


Oopps!!...nyaris2 terlupa nak tayang benda alah ni. Nak juga tayang walaupun pose nya x ada pesen...hihik...

Buat 2 hari lepas. Hari ni baru ler nak merasmikan pembukaannya...

Yang ni pulak buat bentuk kiub. Siap pakai spec lagi tuh..yalah takut tak nampak kan...
hehe...jom makan!!

Salam Maal Hijrah dan Selamat Bercuti!!

8 comments:

Sue @ Nenie said...

Salam Maal Hijrah...

Wahhh...Sedapnya menu Dayang hari ni...Tak tahan betul nengok sotong masak sambal itewww

dayang_jack said...

Sue : Salam Maal Hijrah juga buat sue sekeluarga.

hehe..jomlah singgah makan...sotong tu ada lagi utk tetamu...sape cepat die dpt..hehe

HaSue said...

NYamannya eskrim..malam2 pun nyaman juak ya..hehee..
Selamat nyambut maal hijrah buat ktk sefamily.. :)
sik pegi cney2 cuti kah?

dayang_jack said...

HaSue : Salam Maal Hijrah juak utk ktk sekeluarga. aik skrem ya kamek molah pakey dirik sendirik. anak2 dh ada aik skrim paddle pop. hehe. kmk jln2 dekat2 area kmk jak. sik dpt pegi jauh sb laki mek gik gago bah. hehe. tapi mun kmk senyap jak kelak, maknanya pegi cuti lah ya...hehe

LOVE2COOK said...

KakDayang!! Love nak tapau all ur dishes tuh! Can ar?? hehex...Love brought some fried mee for U too...

But sorry la kak...it's nothing compared to ur dishes up there! huhuhu...I'm drooling :D~

dayang_jack said...

Love, thanks a lot...hehe..sudi2kanlah tapau all my dishes...psst!, dh buat nasi impit ke belom?? ;)...hehe

LOVE2COOK said...

KakDayang...tks alot sweety! Sedapppp! :)

Nasi impit blm lagik kak! Never found it till now...actually Love tak cari lagi kat Jusco n Giant near my home! hehex! ;) Tesco mmg tarak!

Fadz Lyana said...

sedapnyer kak....nak resepi aiscream..nak try wat kat umah coz anak suka sgt laa minta aiscream..hehehe
masakan akak mmg terbaekkk