Ayam Kashmir ni DJ masak 2-3 hari lepas sekali dgn daging kicap. Oleh kerana anak2 tak makan daging, DJ masaklah lauk ni. Boleh tahan sedapnya. Nampak mcm kari ayam biasa jer kan tapi ada campuran rempah beriani dan rempah bukhari. Jadilah ala2 kashmir gitu...hehe. Dapat ilham dari Majalah Rasa dan kemudian diolah mengikut citarasa sendiri. Nanti DJ akan tulis resepi asalnya yer. Layan dulu gambar2 tak seberapa ni...tq 4 stoppin' by & have a nice weekend!
akak..nnti letak resepi tau..nmpk sedapp sangat ayam tu...
ReplyDeleteAssalam DJ nmpk sedap ayam tu
ReplyDeletesedap ye kak..ala ala you..hehe..agaknya kalau masak kat daging lagi sedap ni kan..makan ngan nasi arab..ok tak?wah memandai jee ni
ReplyDelete@Mas
ReplyDeleteInsyaAllah, mas. nanti akak letak resepinya yer. tgh kebizian lg ni...sabar dulu k.
@Chik Mimi
ReplyDeletew'salam...
tq. mmg sedap dan laris ayam ni...hehe
@izahdaut
ReplyDeletesedap banget sih!...daging/ayam, dua2 sedap. kalau siap satu set ngn nasi beriani ni..gerenti takleh nak brenti...hehe. tapi kan ayam ni bersifat global n fleksibel...cewahhh!...mkn dgn ape2 nasik pun sodapp!... ;)
salam kak dayang,
ReplyDeletenampak lazat ayam akk tu...suatu hari nanti pasti saya cube...eheheheee
@hani
ReplyDeletew'salam,
InsyaAllah, nanti akak sertakan resepinya d sini. boleh cube bl masa jer. mekasih sudi singgah yer...
tak sabar nak tunggu resepi DJ ni...
ReplyDelete