Showing posts with label appreciation. Show all posts
Showing posts with label appreciation. Show all posts

Monday, May 10, 2010

Happy Mother's Day!




Selamat Menyambut Hari Ibu kpd semua kaum ibu dan bakal2 ibu di seluruh dunia!
Kepada bondaku, Pn Napisah dan tak lupa juga buat bonda angkatku, Pn Elam, "AKU SENTIASA MENYAYANGI DAN MERINDUI KALIAN SETIAP DETIK WALAU DI MANA JUA AKU BERADA. AKU BERDOA SEMOGA KALIAN DIPANJANGKAN USIA, DIKURNIAKAN KESIHATAN YG BAIK SERTA  DILINDUNGI ALLAH SELALU. AMIN. Muahhhh! Salam sayang.....Selamat Hari Ibu!

Terima kasih kpd rakan2 siber yg telah memberikan kad secantik ini.

Daripada CMG

daripada Ros@Jintanmanis

daripada AlongRoz

 daripada k.atie


daripada Love

daripada kak Inahar


daripada yatie U.S

Friday, January 01, 2010

DoorGift from Ros


Salam & Selamat menyambut Tahun 2010....

Hari ni terlambat lak nk post n3. Masuk jer sini terus terbaca msg dari Ros @ Onigiri , diva masakan yg canggih2 ni...sekarang dah ada domain sendiri. Wah, bestnyaa...tahniah yer, Ros. Semoga dgn adanya domain sendiri ni akan lebih merapatkan hubungan kita di alam maya. Sebelum ni akak jarang masuk ke multiply sb x biasa sgt dgn suasana dan budaya kat situ walaupun sebenarnya akak pun ada rumah kat situ gak....hehe. Sekarang ni terbiar mcm tu jer lah. Mesti dah tumbuh tinggi lalang sampai tak nampak umah...nak sewa kat orang lain takut tak ada pulak yg sanggup...hihik....

Anyway, thanks ya Ros sb sudi jemput akak ke perasmian rumah baru Ros sekaligus bwk doorgift balik. Ni dah gantung kat sini tanda rasa gembira dan bersyukur kerana ada juga orang ingat kat akak...hehe...thanks again.

Tuesday, September 29, 2009

Kad/hadiah untuk hana@ina Jepun

Kad/hadiah ini ditujukan khas buat hana@ina Jepun yang baru mendapat cahaya mata yang ketiga, betul kan??...Congratulations!!...tolong sampaikan message akak kat baby Darwish yg sungguh comel itu ya...'Cootchee, Cootchee, Coo!'....hehe....dgn iringan ucapan semoga berbahagia, ceria selalu serta dimurahkan rezeki.....

Friday, September 25, 2009

Besday kak Zila66

Happy Birthday to You
Happy Birthday to You
Happy Birthday to Kak Zila...
Happy Birthday to Youuuu.....

Khas buat kak Zila yang sentiasa kukenangkan sampai bila2, yang sentiasa setia bersama dayang, yang sentiasa mencuba resepi2 dayang, yang sentiasa menjadi pembakar semangat utk dayang meneruskan perjuangan di teratak ini....banyak lagi nak diluahkan di sini kak tetapi tak dapat nak dihuraikan dgn kata2....hanya dapat kukenangkan....

Selamat Ulang Tahun Kelahiran...semoga dipanjangkan usiamu, dimurahkan rezeki, diberi kesihatan yang baik, dan bahagia berkekalan bersama keluarga tercinta....Aminnnn...

Salam sayang dari,



kak Zila...tak mengapa kalau tak ada blog, dayang dah create kad besday ni buat tatapan akak. Bila dah ada blog nanti, boleh tepek kad ni ke rumah akak yer...happy besday kak...mmmuahhh!!!...

Monday, September 14, 2009

Besday Card from HaSue

Walaupun dah 'belated' besday.nak gak bagi kad besday buat Dayang_jack dan sekali dengan hubbynya yang menyambut besday pada tarikh yang sama...12/09..sama tarikh besday my doter,eyana..bestnya kan..husband n wife sama tarikh besday....Leh sambut sama2,potong kek besday sama...suap menyuap kek sama2...lomantik wooo...hehehe...to dayangjack,sori kamek lambat mberik kad eh....tapi kata org, better late than never..huhuuu...

Semoga cik kak dayang n suami berbahagia selalu dan semakin dimurahkan rezeki serta mendapat apa yang kalian impikan...bilaa laa nak tambah rakyat malaysia nih eh cik kak dayang?heheee...


-Heheh...tergelak baca baris kedua terakhir tu...huhu...InsyaAllah, tahun depan la kot..jika ada rezeki. Lagipun...belum hilang lagi trauma 'keguguran' dan 'kehilangan' yang lepas...heheh...slow2...

Terima kasih banyak2 Sue atas pemberian kad yg begitu bermakna buat diri ini. Walaupun dh 'belated' dan 'out dated' tapi diri ini sentiasa 'up to date'...heheh...

Thanks again, dear...mmmmuahhh!!!

Sunday, September 13, 2009

Besday Gift from Love


Love wish U A Very Happy Birthday! May your life filled with lotsa joy, love and peace!

Hurray!!!....dapat lagi hadiah...kali ni datangnya dp Love, salah seorang rakan blogger yg gemar masak memasak....Thanks for the lovely gift, Love. I really love it!!!...glad having such a wonderful fren like you.....mmmmuahhhhh!!!! :)

Suka sangat bila ada org bg roses esp red roses.

Besday Gift from Kak Nor



Yahuuu!!!...dapat besday gift daripada Kak Nor tersayang....dont't know what to say, ..so lovely....dayang suka sangat2...terharu dan happy hingga sukar hendak dihuraikan dgn kata2....thank u very much kak...lebiuuuu!!!

kak Nor said :

HAPPY BIRTHDAY DAYANG... pssttt!! yg keberapa ek? yg ke 17 ke 21? hehe ... Apapun K.Nor doakan semoga dipanjangkan usia Dayang dan suami (sama date birthday kan.. ) dah dilimpahkan rahmat dan keberkatan dlm kehidupan. Dan memperolehi kebahagian berkekalan di dunia dan di akhirat.. amiin....

-
thanks kak..hehe...tgk kat profile...kalau tak silap...yg ke-63 kot..:D...tapi botox2 @ susuk x pakai tau...cuma makan botok2 ikan je.. :D

Tidak lupa juga buat rakan2 tersayang...terima kasih banyak2 atas ucapan2 kalian...cayang u all!!!!


Wednesday, August 12, 2009

A Gift for my Followers...

Untuk para pengikut setiaku sekalian...sila angkut hadiah tak seberapa ini ke blog masing2 yer tanda terima kasih dan tanda kasih sayang dayang pada anda semua yg sentiasa mengikut ke mana jua dayang berada. Thank You so much!.....oh ya,..bg yang belum sign in tapi teringin nak hadiah ni gak, kenalah jd member dulu yer...heheh.