Tuesday, September 13, 2011

Yuhuuuuu!...Miss me?? :)


Assalamualaikum dan salam sejahtera semua....

Whaaaaa! Lamanya tak masuk dapur niii....rindu dan bertambah sayanggg. Rindu kat DapurKu SaYang dan rindu kat anda semua. Terima ksh lah byk2 kpd pengunjung yg msh setia bersama DJ. Waduh2!..ada byk komen yg tak sempat dibalas. Minta maaf byk2 yer. Tuan rmh bkn sengaja tak update blog. Tapi msh kebizian lg lbh2 lg selepas balik kampung yg jauh di seberang nun. Fuhh! Memang byk kerja nk buat. Nak pergi ke open house lg, ada kenduri lagi, nk sambut tetamu lg...mcm2 lah sampai x ada time nk menjengah ke blog sendiri. Cuma dpt update status kat FB jer utk ketahui perkembangan DJ...ehek...adehh, cam celebrity ler plak..haha prasan!....

Alhamdulillah....syukur kepadaNya krn msh lg diberi kesempatan utk meneruskan karyaku di sini. Mmg ada byk resepi yg bakal dikongsikan nanti, InsyaAllah. Satu persatu lah yer. Blog ini msh lg beroperasi biarpun agak perlahan. Yalah, nk buat mcm mana kan...DJ ada byk komitmen lain yg perlu diutamakan dulu. Bak kata hubby, blogging boleh, tp biarlah berpada-pada dan jgn sampai tanggungjawab sebenar terabai. Thanks for reminding me, dear. 

Kpd pengunjung2 lama atau yg baru, terima kasih krn telah memberikan komen. Jika ada kesempatan DJ akan membalasnya satu persatu. Kalau tak sempat, DJ akan cuba menjawab komen anda dlm bentuk n3. Semua resepi di sini boleh dikopipes ke mana2 laman yer asalkan ada 'backlink' nya sekali. Silakan berbuat demikian sb ada yg mohon share sblm ni. Bg DJ ok jer. Kpd yg tlh sudi mencuba resepi2 di sini, DJ ucapkan berbanyak2 terima kasih. Alhamdulillah....setakat ni mmg ramai yg memberikan respon yg baik. Semoga apa yg dikongsikan akan memberi manafaat kpd semua, InsyaAllah.

Ok. Setakat ni lah dulu yg dpt DJ khabarkan buat semua. Sekurang2nya dptlah menghilangkan rasa rindu dendam tu kan...hehe..ada yg rindu ker??....ngeee. Resepi2 akan menyusul kemudian dengan n3 baru. Sebelum tu, DJ ingin mengucapkan ribuah terima kasih yg tak terhingga buat semua teman di FB krn sudi menghantar ucapan serta limpahan doa sempena Hari Lahir DJ semalam. DJ sgt terharu dgn ucapan yg diberikan. Sayang anda semua! Syukur sgt2 krn diri ini msh lg diberi kesempatan utk bernafas serta dikurniakan kesihatan yg baik. Alhamdulillah.

Terima kasih krn sudi singgah dan meninggalkan jejak di sini. Salam sayang daripada dayangjack@DapurKu SaYang.

5 comments:

Ummi said...

Yuhuuuuu...Assalamualaikum Dayang...aah byknya sawang...pijat pun byk dah kat rumah Dayang ni..hehee... Xpa laa..rehat2kan dulu badan dan minda...baru segar nnt nak menghadap blog dan dapur tu kan... Pergi lah open house dan kenduri kendara dulu...wajib tu...dah org jemput kan...kan.. :) muaaahh!

HALAMANKU said...

Assalamualaikum kak.. Selamat Hari Raya Maaf Zahir batin tuk akak sekeluarga...rindunyerrr jarang kacau dapo akak he he he seronoknyer..

tun_telani said...

betol2.. setuju ngan hubby kak dayang. hasben tun pun selalu duk pantau2 tun duk ngadap lappy ni tulis thesis ke tulis blog. hihi

Diana @ Melley Mey said...

Assalamualaikum akak Dj cayang..
sememstinya ler rindu kat akak... ;).. x per akak... bawak2 ler berehat dulu... diana yg x der tradisi balik kampung nie smpi skg slow jer blog tu berupdate.. huhuu....

mizwa said...

rindu...rindu lgpon xlama komen kat sini...