Monday, July 04, 2011

Nasi Beriani Vs Ayam Bukhari


Assalamualaikum.....

Nampaknya tak dptlah nk pot pet memanjang kali ni. Tuan rumah dilanda kebizian lg. Ada kesempatan nanti, kita update yer. Sila2lah jamu mata dengan menu yang ada ni dulu. Mungkin pd sebelah malamnya nanti akan ditulis resepinya. Yang pasti, nasi beriani dan ayam bukhari ni mmg bestttttt!..habis licin periuk belangaku...hehe. 
Terima kasih atas kunjungan anda semua. Komen2 akan dibalas kemudian. TQVM.


11 comments:

Mas said...

akak...nak sepinggan nasi yang sedapp tu..
tetiba jerk jadi lapo...

cik cek said...

Salam Dayang...

Sedap nya menu nasi beriayani ni...complete set...dapat makan sepinggan ni kan best...:)

tun_telani said...

wahh... drooling!

Roses_Leo09 said...

plan nak buat nasi beriyani weekend lepas tapi x jadi. tgk2 kak dayang dah buat dulu. sedapnya ......

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam Dayang..bila tgk menu nie,cam nk bawak pinggan g umah dayang..hihi

quinnie said...

bestnya dayang...rasa nak masak briani hari ni...heheheh

Anna Qawina said...

wah..meriahnya..tumpang ceduk sikit kak..hehe

Ummi said...

Dayang...apasai kiiijaamm sangat nii...terliur habis tau...rasa mcm nak pi kenduri laaa..cari nasi beriani...nak masak maleh..hehe

ma'chiks said...

salam, sib baik tengah duk mendiet...

efkay said...

Dayang....dah berhari akak dtg...xmuncul2 resipi nasi baryani n lauk bukhari nie....nasib bek xngences tido tau....

Anonymous said...

apadah xde resepi ker?