Wednesday, April 27, 2011

Rinduuuuu.....


Assalamualaikum dan salam rindu semua....

Apa khabar???..Ada yg rindu ker??..harap2 kesemuanya baik2 dan sihat2 belaka yer. DJ masih bercuti lagi di kampung halaman. Belum dapat update apa2 buat ms ni. Cukup sekadar nak kirim berita biarpun ringkas. Terlebih dahulu DJ ingin mengucapkan berbanyak2 terima kasih kpd semua pengunjung kerana sudi menjengah ke sini. Mohon maaf sekiranya komen yg ditinggalkan tak sempat DJ membalasnya sb kesuntukan masa utk mengadap internet. Yang paling tension ialah line internet terlalu slow dan kdg2 tak dpt signal langsung. Tu yg malas nk update. Bersabar jelah. Lagipun, tak lama lagi nak balik KL dah. Mesti ada yg tak sabar nk tunggu update dari DJ kan...hehe. 2 minggu tak berblogging bagaikan 2 tahun lamanya....mmg rindu sgt2. 

Oklah, DJ kena offline dulu yer. Nanti kita bersembang lagi. Terima kasih atas ucapan2 serta sokongan moral yg diberikan oleh teman2 di FB dan juga di sini. DJ sgt2 menghargainya. Kpd yg telah mencuba resepi2 DJ, terutama kek coklat super moist, thanks a lot. Dah ramai juga yg mencuba resepi kek ni...dah sampai ke Kuching pun...hihi. Alhamdulillah, sepanjang 2 minggu DJ berada di Sarawak, DJ dah buat 3 kali kek tu atas permintaan ramai. Sesiapa yg belum cuba lagi, sudi2kanlah yer. Berbaloi2!....thanks again.

Kek ni mmg sedaaaapp!

Rasa mcm tak nak lepas jer laptop ni...apa boleh buat, DJ terpaksa mengundurkan diri dulu. Terima kasih semua!
Salam rindu dan sayang daripada DJ@DapurKu SaYang.


9 comments:

Peri PiA said...

miss u sys dj!!

take care,c u soon InsyAllah

how's ur dad?

Citarasa Rinduan said...

kakaku Dayang..
patulah dah lama tak bersiaran...
tak apa... nanti kembli dari kampung update gambar masakkan banyak2 yer

ayu rindu dayang juga...

~Norul Mas Hana ~ said...

kak dayang,
kek ni mmg superb...saya dah try.. =) thanks..

masswan said...

tak sabar rasanya nak tgk resepi terbaru kak dyg...

ima said...

salam rindu buat dayang juga...tergodanya tengok kek coklat tu...sedap sungguh nampaknya...

Nieza said...

salam rindu kak DJ...semoga dipermudahkan urusan selalu..:)

tun_telani said...

kek sedap!! tun yg 2 hari x dpt line tenet pun dh susah hari, 2 minggu mmg mcm 2 tahun..

Ummi said...

Salam rindu gak tuk Dayang..xpa holiday puas2 dulu...nnt balik bawak resepi sedap banyak2 eh..hehee, muaaahh dr akak!

izahdaut said...

kak dayang yang comelll.. miss u a lot.. nanti esok saya lak nak balik kampung.. huhu.. nak try kek chiffon cheese akak ni. buat buah tangan balik kampung.hehe