Friday, December 10, 2010

Yuhuuuu!...I'm back!!!

Ada yg bertanya, bila lagi nak update blog...hehe. Tak kurang juga ada yg menjangkakan bahawa aku sudah mengandung sb tu senyap memanjang...hahaha!..ada2 jer kan... Owh, sebenarnya tak...body msh slim lagi nih...tapi perancangan utk mendapatkan cahaya mata tu tetap ada...cuma belum ada rezeki lagi..nak buat mcm mana kan...hehe. 

Syukur Alhamdulillah...DJ sudah mula bersemangat utk berblogging setelah sekian lama bercuti. Seronoknya bercuti sehingga tak ada ruang utk menulis entri. Walau bagaimanapun, dlm kesibukan bercuti, sempat juga BW ke rumah rakan2 blogger biarpun tak sempat nak tinggalkan jejak. Minta maaf juga kpd rakan2 yg telah menghantar sms kpd DJ tetapi tak sempat DJ reply pd masa tu. Masa dan ruang membatasi segala-galanya. Harap faham dan tak ada yg berkecil hati yer...

Oklah, DJ tak dapat nk berceloteh panjang lebar masa ni sb ada hal sket. Malam nanti InsyaAllah, DJ akan tayang menu2 yg dah lepas dan terkini. Resepi2 baru akan menyusul kemudian. Sabar dulu yer. Sekali lagi DJ mengucapkan berbanyak-banyak terima kasih atas kesudian dan kesetiaan anda semua mengunjungi teratak DJ. Love u all! 

6 comments:

Peri PiA said...

welcome back,good to c that

izahdaut said...

akakkkkkkk rinduuu looo kat kak dayang yang cun melecun nehhh.. wawahh seronok betul cuti ye..saya pulak nak balik kampung seminggu esok...babaiii..jumpa next week ye kak

dayang_jack said...

@Peri PiA

tq dear...hehe

dayang_jack said...

@izahdaut

hihik...cun ker?? hahaha...akak pun rindu kat izah n the others tau.

laa..balik bercuti ker ni??..huhu. gonna miss u la..anyway, happy holiday, dear. mmmmuahhhh!

K.Nor said...

^_________________^

dayang_jack said...

kak Nor....hehe...speechless ekk...hahaha