Monday, December 27, 2010

Offline sekejap.....

Assalamualaikum....

Dari minggu lepas sampailah ke minggu ni tuan rumah tak berkesempatan nk update resepi2 terkini sb agak sibuk dgn urusan famili, kenduri dan sebagainya. Kesian kawan kita yg sorang ni asyik koling2 jer, bilalah agaknya tuan rumah nk tulis entri  baru eh, asal bukak page ni jek kuar gambar telur...hahaha.. sabar2 my dear yer...'mem' tengah bz lorr....begitu juga dgn pengunjung2 yg setia bersama DJ, terima kasih byk2 kerana sudi bertanyakan khabar berita DJ. 

InsyaAllah, lepas esok atau lusa, DJ akan update blog. Memang ada byk resepi yg ingin dikongsikan tetapi disebabkan kekangan masa, DJ terpaksa tangguhkan dulu. Sempat gaklah BW jap ke rumah kwn2 tapi tak sempat nk tinggalkan jejak. Harap maaf yer. 

Jom jamu mata jap dgn nasi mentega kismis ni. Sedap tau!....nanti update resepinya.

Hmmm...tu jelah buat setakat ni. Nanti sembang lagi yer. Thanks for the visit. Take care and bye2....

12 comments:

♥LOVE2COOK♥ said...

Butter rice yummy yummy!!! Looks fab kak ;)

K.Nor said...

jgn offline lama2 tau.. hehe

psst! tag dah dijawab :)

Ummi said...

Salam Dayang....jgn off lama2 tauu..nnt habis dapur ni kena selongkar x jumpa cari resepi..hehe

PatinPasta said...

Salam DJ,
Misteri telur sudah terungkai akhirnya. Tuan rumah busy ye. :D

* harap cepat kembali ke dapur :)

Peri PiA said...

salam

pia pon bz dgn kenduri,baru sempat on9 hihi

p/s-pia dah ambil award :),10q
http://pia-pinkylita.blogspot.com/2010/12/blogger-popular-masakan-bagi-pia-award.html

DJ Dayang said...

@♥LOVE2COOK♥

thanx dear...mmmuahh!

DJ Dayang said...

@K.Nor

dah on9 dah..heheh..

tang tag tu, tq yer kak..akhirnya akak jwb gak...sukeeee!...hehe

DJ Dayang said...

@Ummi

w'salam kak ummi. trm ksh sudi jenguk ke sini..dh offline smlm...ari ni bsemangat nk blogging...hehe...tq

DJ Dayang said...

@PatinPasta

tq2....tuan rumah dah balik...hehe. tp akan busy time anak2 sekolah nanti...anyway, thanks 4 the visit

DJ Dayang said...

@Peri PiA
w'salam....

Pia pun bz gak ekk...nanti singgah lagi tau...tq n have a nice day!

Subhie Arun said...

nasi mentega nampak sedao,lapar buatnya....frst time here....there r so many dishes that i need to try..glad to follow u onwards!

http://www.subhieskitchen.blogspot.com/

DJ Dayang said...

hi Subhie...

thanks 4 the visit n being my follower ya. u can try any simple dishes here as you wish. really appreciate it. tq so much. have a wonderful day n happy new year!