Wednesday, October 20, 2010

Cakey Brownies



Salam....
Hari ni tak dapat nak membebel panjang lebar yer. Dah ketandusan idea sebenarnya. Sejak jatuh sakit hari tu, terus hilang mood nak update blog. Tapi Alhamdulillah lah hari ni, walaupun mood malas msh mengatasi segala2nya, kugagahkan juga menulis sepatah dua kata. Terima kasih atas kunjungan anda yang tak putus2.

Dah lama simpan pic brownies ni dlm folder. Baru teringat nak upload. Kalau tak silap, brownies ni dyg buat bulan puasa hari tu. Menggunakan resepi yg sama, tapi ada sedikit tambahan pd bahan-bahannya iaitu hirisan badam. Manakala untuk topping kat atas tu, dyg cairkan coklat putih dan coklat biasa. Sesekali makan brownies mmg sedaplah. Nak jenguk resepi boleh KLIK DI SINI

8 comments:

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam DJ...nk mintak pon dh pinissss..telan airliur je la tgk kek nih!

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam DJ...nk mintak pon dh pinissss..telan airliur je la tgk kek nih!

Watierman, rmanbkr said...

Salam DJ....dah lama Akak tak jenguk....wah ada bronis sedap!!! Gambar pun tak pe....jamu mata!

Ayu said...

salam dayang,
eh, shoutbox dah tak da lagi ya..
brownie ni macam cake gitu ya dayang, bolehlah masuk list..
oh yes akak dah try cendawan goreng kunyit dayang tu..sedapp..nanti bila2 akak masukkan entry ya..thanks ya dayang for sharing..

dayang_jack said...

@♥♥azatiesayang ♥♥

w'salam kak...eh, jgn telan liur dulu...jomlah buat sama2!..heheh

dayang_jack said...

@Watierman, rmanbkr

w'salam kak Watie. Wah! long time no news ha...hrp2 akak sihat n sukses dlm bisnes. yalah kak...dpt jamu mata je ni...hehe. thanks yer sudi singgah.

dayang_jack said...

@Ayu

w'salam kak. trm ksh yer sudi dtg. ade shoutbox tu..dah jadi sliding kat sblh kanan ni. akak try tarik jer..nk jimat space katakan..hehe

kek bronis ni taklah kering sgt. akak cube ler nanti yer...tq

Peri PiA said...

tak sihat?semoga cpt sembuh ya

InsyAllah,dah sembuh ??