Wednesday, September 22, 2010

Apa2 jer


Hari ni barulah tergerak hati nak cuba menggunakan google chrome.. hmmm....not bad lah. Tapi Mozilla Firefox tetap menjadi pujaanku...hehe. Sebenarnya, hari ni belum ada mood lagi nk menulis entri masak2. Malas taklah malas sgt. Cuma belum ada kekuatan lagi...cewahhh!.. :D ..

Tadi masak yg simple2 jer utk anak2. Yang penting sedap dan berkhasiat. Dyg belum ada selera lagi nak makan nasik sejak kes 'Pak Guard Baju Merah' tempoh hari. Faham2 je lah kan. Rumah ni pun dah sunyi sepi tak pasang lagu dan ada bbrp widget dah kena buang. Ini semua utk keselamatan. Gambar2 masakan    yg baru dan yg tak sempat upload hari tu pun dah kena buang. Jadi, tak ada lah entrinya. 

Apa2pun, tengoklah nanti kalau rajin, dyg akan cuba update lagi. Terima kasih pd yg sudi berkunjung ke sini. Dyg juga memohon maaf atas kelewatan utk membalas mesej2 serta komen2 anda. Dyg tak selalu berada di depan skrin disebabkan tuntutan kerja di dapur, melayan karenah anak2 dsbnya. Harap jangan ada yg berkecil hati yer. Terima kasih.


2 comments:

K.Nor said...

hehe.. dah fire itu pak guard kan.. hehehe

dayang_jack said...

dah kak...siap dia kalo dtg lg...nasib baik dh black belt ni..hehe