Thursday, August 19, 2010

Menu semalam


Salam....

Kembali bersiaran....hehe.

Haihh....payah betullah nk mengadap netbook sejak kebizian melanda lbh2 lagi dah nak dekat raya ni. Byk menu x sempat nk tayang. Nak buat mcm mana kan...bz katakan..hehe. Walau bagaimanapun, sekali lagi tuan rumah berterima kasih kpd yg sudi bertandang ke sini. Kepada semua followers yg baru mengikut dyg, terima kasih byk2 yer.

Oklah, nak share sket pasal menu semalam. Antara yg sempat masuk kamera :

Dory Bakar Berempah

Kacang Panjang Tumis Campur Telur

Puding Austria

Resepi2 nya akan ditulis kemudian yer. Layan jelah dulu. TQ.

10 comments:

Sally said...

Salam Dayang
Dory???..1st time dngr..tak sabar nak tunggu resepi Dory and also Puding Austria..

Ummi said...

tak sabaq nak tunggu resepi puding austria tu....teringin nak try...sedapppnya

izahdaut said...

kak dayang..puding tu menawan sungguh laaa

Kerull said...

Salam Dj...wah dalam bz2 tu menu tetap vouge..

cplud miera said...

wah k.dayang..menunya mengancam bangat! hehe..jemputla melawat ke blog sy yer kak

dayang_jack said...

@Sally

w'salam...

ikan dori ni mmg ade dijual siap dgn peknya di bahagian freezer kat pasaraya. Isinya berwarna putih dan sesedap ikan salmon. Cube dulu, baru tau rasanya cam mana...slmt mencube yer...tq

dayang_jack said...

@Ummi

dah buat entri pun psl puding tu...slmt mencube!.. :)

dayang_jack said...

@izahdaut

ye ker??..akak shoot main bedal jer tu...hehe...tp yg penting, puding tu sedap...izah, jom cube!

dayang_jack said...

@Kerull

w'salam...

vouge gitu kan...ekeke...thanks...

dayang_jack said...

@cplud miera

trm ksh..syukur alhamdulillah...trm ksh sudi singgah dan link blog akak...akak dh singgah dah...tq