Thursday, July 22, 2010

Award from Izah


Terima kasih kpd Izah krn sudi memanjangkan award ini kpd akak.  Akak suka sgt2!..Tq. Tapi minta maaf byk2 ...tang tag tu akak tak buat yer sb seganlah nak jawab...hehe. Maklumlah, blog akak ni biasa2 jer...tak ada apa yg special...nak promote kat org pun aduiii...betapa malunya akak ni tau....tapi kalau dah dpt gelaran ni, syukur Alhamdulillah...thanks for the compliment. Yang boleh akak katakan di sini ialah semua blog yg pernah akak jejaki selama ni mempunyai keistimewaannya tersendiri, cantik dan sedap mata memandang..salah satu dpnya ialah blog izah sendiri..... 
To Izah, thanks again!

Kepada rakan2 blogger yg tersinggah atau lalu depan umah dyg ni, sudi2kanlah mengangkut award ni dgn rela hati yer. Kalau nak jawab tagnya boleh cnp kat bawah ni. TQ.

S: Suke tak award ni?

S: kamu rasa blog kamu lawa gila?

S: kamu selalu singgah di blog sape?

S: beri senarai blog yg 'lawa gila' bg kamu.

S: Tag kpd org yang kamu rasa patut dapat award special nie.

2 comments:

izahdaut said...

maceh kak dayang, napa segan pulak kak..blog akak memang lawo tau..suka design atas tuh ngan hijau..sangat keelasss n pro..apa apa pun thanks..

dayang_jack said...

@izahdaut

u're welcome...n thanks 4 the compliment...i'm so honoured!..hehe...ya lah, akak ni penyegan orgnya..cewahh..ape yg akak tau akak sukakan kaler ijo...tenang dan nampak sedap je mata ni memandang...tengok blog hari2 pun x bosan...hehe