Wednesday, June 23, 2010

I'm back!!

salam rindu!!...


Jom layan dulu kek coklat sihat ni!!....sudi2kanlah yer....hehe

Alahai....tak tau nak cakap apa dh ni...sebulan tak update blog rasa mcm kekok pulak dah...hehe...apa2pun harap2 rakan2 serta pengunjung2 setiaku sentiasa sihat dan ceria selalu...dyg sempat tinjau2 gitu2 jer kat blog kwn2...mmg rajin update setiap masa...byk resepi best2...tak tkejar rasanya...hehe...maklumlah dah lama gak tu kan...tuan rumah bercuti sampai tak ingat dah alam maya ni...rindu mmg rindu...tp nak buat mcm mana kan...busy dgn hal2 yg tak dpt dielakkan....Alhamdulillah, kini semuanya berjalan dgn lancar...terima kasih byk2 kpd yg telah sudi mengambil berat ttg dyg, yg sudi sms serta meninggalkan jejak di sini (jika ada kesempatan nanti dyg akan reply kesemua komen dan mesej anda), tak lupa juga yg telah mencuba resepi2 di dpr dyg, terima kasih byk2 yer. Semoga semuanya menepati selera dan citarasa anda. 

Oklah...jomlah makan kek dulu meskipun dh lewat malam..hehe. Kek kat atas tu baru buat 2-3 hari lepas. Kek coklat tanpa susu, tanpa telur n tanpa butter. Memang sesuailah bg yg alergik dgn susu. Actually, dah ada yg request resepi ni 2 bulan lepas. Tapi esok2 kita update resepinya yer.

Buat HaSue nun jauh di seberang,...kamek wish Happy Belated Birthday!..semoga kitak sihat, baby pun sihat, serta dimurahkan rezki..amin. Sori eh, kamek lambat wish...kelak2 kamek merik hadiah ngan kitak...sementara tok, jemput mkn kek doloklah...hehe.

Salam sayang buat pengunjung semua....

Thanks for stopping by....

6 comments:

izahdaut said...

salam kak dayang.........sihat? wah ni pes time dengor kek tak de susu ngn telor..tak sabo nak tengok resepinye...tapi guna cuke ke?kalau tak de cuka jadi tak kek nye?

Eliza said...

salam. seronoknya dayang dah kembali. rindulah..

akak mintak halal yer c&p resipi kat sini masa dayang cuti. Semoga dayang sekeluarga sihat dan ceria selalu.

HaSue said...

Terima kasih byk2 sempat wish besday kmk eh..rindu ktk. hrp2 cepat settle urusan ktk ya tek..hehe.apa2pun kek ya nang nyaman jak rupa eh..x cukup sepotong..hihi

dayang_jack said...

@izahdaut

salam...kek ni mmg sesuai utk org berdiet atau yg elergik ngn susu. InsyaAllah menjadi n xde bezanya ngn kek2 yg guna telur. Cuma xde bau telur jer ler..hehe. Untuk resepi kek eggless ni mmg memerlukan cuka. Kalau xnk guna cuka, boleh guna jus lemon.

dayang_jack said...

@Eliza

w'salam kak...tq sudi menyambut kepulangan dyg..hehe..Alhamdulillah dgn izinNya dptlah dyg menyambung kembali aktiviti di alam maya ni. tq 4 ur support. Resepi2 di sini sila2lah cube yer..tq

dayang_jack said...

@HaSue

u're welcome...kmk nang ttp ingat ngn ktk bah...walaupun kita tok jauh tp dekat di hati..hehe...jamu jak kek sepotong ya..kelak merik seloyang ngn ktk bah... :D