Friday, February 19, 2010

miss me???


Assalamualaikum dan salam sejahtera kpd semua pengunjung setiaku.....

Terima kasih yg tak terhingga atas kunjungan anda semua. Ada yg rindu ker??? Dah seminggu rasa2nya tak sempat nk update blog. Namun, dyg bersysukur sebab rumah ni sentiasa ada pengunjung walaupun traffic agak slow sedikit sejak bbrp hari lepas. Yalah, masing2 sedang bercuti atau pulang ke kampung halaman masing2 atau sedang beraya sempena Tahun Baru Cina. Apa yang pasti, dyg tak bercuti ke mana-mana....sebaliknya, melayan si bongsu yg dah hampir seminggu demam dan batuk2 di samping melayan karenahnya yg semakin memeningkan kepala. Aduiii...nak cerita pun tak larat rasanya......faham2 jerlah....Namun, sekarang ni Alhamdulillah, batuk pun dah kurang, suhu badan pun dh turun. Cuma nampak susut sedikit. Tu yang buat kita susah hati dan termakan hatiiii....uhuk...

Apa-apapun terima kasih sekali lagi kpd yg telah sudi mengemelkan dyg bertanyakan berita dan juga yg telah menghantar mesej di sini. Thanks a lot. Jika ada ruang dan masa yg boleh mengembalikan mood ini seperti sediakala,  InsyaAllah, kita akan kembali bersiaran...tunggu sajalah n3 terbaru dari tuan rumah ni yer....terima kasih jugaklah kpd yg telah sudi menyelongkar dapur dyg tu....nasib baiklah ada orang tolong kemaskan....hehe...

**to Love2Cook....thanks for the lovely award....I'll take it later ya....tq so much....

Thanks for dropping by.....please come again... and again.....

3 comments:

♥LOVE2COOK♥ said...

My dear Kakak! oooo that's y akak not online erk...okok nvm...kids are priority! hehe..

My daughter Ashika is not feeling well too...caught up with flu again! hmmm..her runny got worse and she just cries all the time. So pity. Right now, abit better. That's y I've no mood to cook too! hehehe ;)

Hope ur kid recovers soon ya. It's okey kak...take ur time. Awards will be there waiting for U! kiki :D

dayang_jack said...

thanks, Love. really appreciate it...

Sekarang ni mmg mcm2 musim penyakit...so, do take care of your children ya...hope they're all ok now...my son pun dah ok sedikit....

Eliza said...

miss ya. anak akak pun baru baik demam. mmg musim skrg ni. tgk entry baru sempat bertiramisu lg.