Saturday, February 27, 2010

Lovely Awards from Love....Thank You So Much


Dah beberapa hari cuba nak angkut award yg kiut miut ni dr rumah Love tapi  masa belum dapat mengizinkan lagi...Tapi hari ni nak jugak ambik award tu walaupun sibuk dgn keje2 lain dan dibebani masalah 'M'.....tersenyum seketika bila baca n3 HaSue ttg vitamin R....heheh...hari tu tu dia singgah ke sini mintak kalau2 ada vitamin R nak bagi kat dia...huhu...alahai....kita sendiri pun tak mampu sejak dua menjak ni...tengoklah...n3 yg ada tu pun byk yg kena masuk arkib dulu sebelum post ke sini...tak ter'update'...kalau update pun 'macam itik pulang petang'....ekeke....agaknya skrg ni memang dah musim jangkitan virus 'M' kan, Sue....hihi....sama2lah kita carik penawarnya yer....

Anyway, to Love, thanks for the awards...so lovely!!...and thanks for remembering me...u're such a wonderful n marvelous friend!...thanks again....mmmmuahhh!


2 comments:

HaSue said...

Yalah nak mintak hembus vitamin R darinya..sik cukup juak duhal...tok menghirup seadanya tok..harap2 sembuh dr penyakit M..haha...tp best jak main ngan anak2 kdg yaa,rasa x smpt blogging...children growing up so fast!anyway,tq atas keperihatinan ktk..muahhh!

dayang_jack said...

yalah nang menar ya....hehe. Kamek pun lately mcm2 benda nak dipolah bah...sik kedak mula2 blogging dolok bah...ari2 2-3 egek jak menu dipost ke sitok...hehe..