Sunday, February 07, 2010

Jom tukar background!....

Sejak berblogging, tuan umah ni asik2 tukar layout. Bukan, apa, sebenarnya tuan umah ni cepat jemu nengok background yg sama....jadi, apa salahnya ubah background mengikut selera mcm selera makan gak....hehe. Lagipun ada beribu2 lemon layout kat internet ni yang boleh digunakan secara percuma. Cantik2, lawa2, comel2...pilih jer yg mana berkenan. Yang penting, puas hati!!...betul tak???

Ok, di bawah ni dyg senaraikan link(blog design) yg dyg suka singgah utk dikongsikan bersama (sebab sebelum ni ada gak yg bertanya kat mana nak dapatkan layout/background mcm yg tuan umah ni selalu pakai). Jika ada masa terluang nanti, dyg letakkan link ni kat sidebar pulak. Rakan2 bolehlah tengok2lah dulu eh, mana tau berkenan pulak dgn background yang ada ni. Terima kasih kerana sudi singgah dan tinggalkan jejak. N3 makan2 akan dikemaskinikan jika free nanti. TQ.

Free Backgrounds

    4 comments:

    ♥LOVE2COOK♥ said...

    Hi KakDayang! We've got the same interest. Changing layouts often. Hehe, Love pun baru tukar layout hari ni. Kikiki.

    Thank U for sharing all those links! 95% same with my list, I'm adding more from urs. Tks ya!

    dayang_jack said...

    u're welcome, Love. i'll visit u later k. Tak sabar nk tgk layout baru...hehe...tq

    Eliza said...

    Salam. Dayang, kalau tukar background content berubah tak? maksudnya column blog masih sama yer?

    dayang_jack said...

    w'salam kak Eliza. tq. Kalo tukar bckground, content x berubah kecuali templates. akak cuma adjust font color jer ikut kesesuaian background. Gud Luck yer kak.