Friday, January 01, 2010

Makaroni dan Sos Bolognese


Dah beberapa hari anak2 request suruh buat makaroni dgn sos bolognese...barulah dapat buat pagi tadi. Nasib baiklah ada lebihan stok makaroni dan bahan2 yg sewaktu dgnnya. Buat masam2 manis...waduhh! suka bangat budak2 tu!!...Alhamdulillah...habis licin....



Resepi makaroni dan bolognese sauce ni rasa2 ramai yg dah tau buat, kan. Jadi tak perlu rasanya letak resepi di sini. Tapi kat dlm umah ni ada resepinya kalau tak silaplah...kalau rajin, carilah kat search box tu yer. Tapi kalau nak mintak dyg tuliskan resepinya di sini, silalah bg tau nanti.

Terima kasih atas kunjungan anda semua. Nanti dyg akan reply msg satu persatu.

2 comments:

PUTERA2PUTERI said...

salam dayang....
yg ni paling x tahan ni...sedapnyeeeeeeeeee

dayang_jack said...

w'salam....kte pun xleh tahan gak...menambah2 jer makan...hehe