Wednesday, November 04, 2009

Mee Goreng

Salam...

Pagi ni bersarapan mi goreng. Itupun buat ringkas2 jer mengikut stok yang ada. Lagipun mi kuning tu dah nak hampir expired. Jadi, kena masak cepat2. Seperti biasa, guna resepi yang dah biasa dyg buat. Kadang2 teringin juga nak cuba resepi lain tp bila memikirkan anak2 dan suami dah sebati dgn masakan mi ni, dyg lupakan dulu hasrat di hati. Family comes first.

Apa2pun, jomlah kita makan2!!!...sedaaapp!!

7 comments:

ain said...

akak nak sepinggan la...ada lg tak..?? ujan2 ni lapo semacam!!hihi

dayang_jack said...

k.ain, bole2 kak, meh la sini...cian die lapo..hehe...ujan ek tmpt akak?? kat tmpt dyg ni lak sat2 lg ujan ler tu...

*E-na* said...

betul tu kak...kadang2 tu walaupn ada mcm2 resepi lain tp isi rumah dh sedap ngan resepi yg biasa d msak tu yg bertangguh jer nk try new recipes kan...

leen hussain said...

dayang... menu breakfast kita sama hari ni ekk...hehe

dayang_jack said...

E-na, betul tu. tapi sometimes akak tunjuk dulu picture resepi org kat anak2. bila die request suruh buat, akak masak esp puding & kek. kalo kene dgn taste die org, nxt time akak akan buat lg.. hehe

dayang_jack said...

leenn, a'ah lah, ari ni ramai gak warga2 m'sia ni sarapan mi goreng...hihik...

dayang_jack said...

leen, silap lak..warga2 siber...hihik