Friday, August 28, 2009

Puding Buah

Time puasa ni asyik memuding je...tapi dessert ni sebenarnya tak susah nak buat. Guna bahan-bahan seperti susu cair, buah2an koktel, gula, tepung kastard, serbuk agar2 dan air. Tu je. Sama mcm resepi sebelum ni.

Tapi dayang x buat banyak. Sekadar memenuhi selera si princess tu...hmm, mcm tu lah dia, kalau hari2 biasa dia suka demand mcm2, apatah lagi kalau bulan puasa....

2 comments:

Fiza Nordin said...

dah namenye lagi princess hehee tentulah banyak permintaannya...tp tentu seronok klu tgk anak2 berselera makan... :D

dayang_jack said...

mmg btl tu fiza...sronok tgk anak2 berselera mkn cuma si princess ni dlm kategori Obes. Nak kontrol mmg payah...dah namanya genetik..huhu