Thursday, May 14, 2009

Salam semua….dayang singgah jap jenguk rumah dah berkurun2 x sempat nk cuci. Memang penuh dgn sawang sana sini…thanks sekali lagi kpd rakan2 yg sudi bertandang walaupun tuan rumahnya xde. Kepada yang baru meninggalkan jejak, thanks for the visits, InsyaAllah, nanti dayang akan singgah ke blog anda..:) Buat masa ni dayang masih sibuk dgn hal2 lain sehingga membataskan perjalanan dayang ke alam maya. Lagipun laptop x berapa ok lagi. Selalu ‘hang’. Dah repair pun macam tu gak perangainya… mmg nak kena rotan… :D.. Whatever it is…I really missed you all!...Harap dapat bersabar ya. Bye! Take Care then. Lupa nak wish,..Happy Mother’s Day (hari2 kena sayang ibu, tau…bukannya bulan ni je..) …

2 comments:

HaSue said...

wahhh..best jak nangga kitak ada online tok..server kamek pun baru ok malam tadi..baru ngemas2 umah dirik mpun..huhuuu..lekas2 on9 balit k!miss u.. ;)

dayang_jack said...

hehe...dapat jenguk jap jak tok...kelak kamek online...kita sembang puas2, ok! :)