Thursday, May 28, 2009

Bz lagi ler.....



Salam mesra semua….rindu sgt2 kat u all….thanks ya sb x jemu2 singgah ke blog dayang. Dayang masih sibuk nak uruskan bbrp perkara yang x dpt dielakkan. Ehem,...... dh tengok gambar2 tu? Ni la salah satu kerja yang perlu disiapkan…hehe. InsyaAllah, dah siap nanti dayang akan explain, ok. Masa ni,…biarlah rahsia…keh!keh!keh!....Apapun, dayang sempatlah singgah jap nak kirim khabar berita kat teman2 yang sentiasa diingati dan disayangi….Alhamdulillah, setakat ni, dayang sihat…jangan risau. Cuma sejak x berblogging ni berat dah mula turun 2kg...yahuuu!!after dis xde lah nk merungut lagi...hehe...

oklah...sampai di sini dulu kte bersua...nanti bila dah settle,...dyg akan post en3 resepi banyak2, alright...thanks ya kpd kawan2 yg sudi berkunjung dan mengemas rumah dyg yg sarat dgn sawang ni...mmmuah!!miss u!...Have a Nice Day!!!

0 comments: